|
Bijgerechtendoor Leanne Ely, CNCEen snelle oplossing in de groente afdelingMet de overvloed aan verse, beschikbare en kant-en-klare producten die wachten om in je boodschappenwagentje te springen, is het gemakkelijk om zonder recept te gaan en prachtige, voedingsrijke salades te maken die bij zowat ieders smaak passen. Pak gewoon een tas en volg deze geweldige tips voor snelle, koele maaltijden aan het einde van de zomer.
Geweldige hartige koekjesDeze koekjes lijken erg op de koekjes die je bij Red Lobster-restaurants krijgt. Ze zijn licht, luchtig en geweldig!Ingrediënten:
Verwarm de oven voor op 230 graden celcius Meng Bisquick, water en kaas in een grote kom tot alles goed gemengd is Schep het mengsel op een bakplaat met een tussenruimte van minimaal 2,5 cm Smelt boter, peterselievlokken en knoflookpoeder samen Giet of borstel een boterachtig mengsel over de koekjes Bak 8-10 minuten of tot de bovenkant goudbruin is Dit recept is van Jessica - een van onze zeer speciale e-mailbeantwoorders! Zwarte bonen en maïssalade
Witte balsamicoazijn is milder dan de traditionele donkere balsamicoazijn. Het merk waar ik de voorkeur aan geef, is Alessi, dat ik in mijn supermarkt kan vinden. Er staat wel witte balsamicoazijn op het etiket. Dit kan als bijgerecht worden geserveerd of op een bed als sla en als een maaltijd voor één gerecht. De zwarte bonen zijn een geweldige bron van vetarme eiwitten. Dit is een recept van een van onze zeer speciale e-mailbeantwoorders, Katie. Blue Cheese Frittata
Dit recept is van een van onze speciale e-mailbeantwoorders, Katie. Kaasachtige aardappelenDeze serveren 8-12 afhankelijk van de eetlust !! Ze zijn ongelooflijk rijk en smaken oh zo lekker !!Ingrediënten:
Verwarm de oven voor op 180 graden Ontdooi Hash Browns totdat ze werkbaar zijn. Als ze in pasteitjes of koeken zitten, maak ze dan uit elkaar tot ze als geraspte hash browns zijn Maak boter zacht of smelt deze om het mengen gemakkelijker te maken Meng alle ingrediënten in een grote kom Schep het mengsel in een ong. 20/30 cm bak- of braadpan Bak 40-45 minuten in een oven van 180 graden Zodra dit is gebeurd, zet u de grill aan en bruin de bovenkant goudbruin Dit recept is van Lee - FlyLady's WebDude! FlyLady's gebakken bonenNu zijn deze gebakken bonen niet de meest vetvrije bonen die je ooit zult eten. Ze zijn bijna als het eten van snoep, ze smaken zo goed. Hier is hoe je het doet. Ik heb echt geen recept; Ik gooi ze een beetje bij elkaar.Twee pond spek; Neem het hele pakket en snijd het rauw door het in plakjes te snijden en in een grote gietijzeren braadpan of grote pan te doen. Kook tot ze bruin zijn. Op middelhoog tot hoog vuur. Snijd twee grote uien in blokjes. Leg ze in het spekvet en kook ze tot ze half helder zijn. Giet het meeste spekvet af. Voeg ook 160 gram bruine suiker toe aan het vet dat nog in de pan zit. Laat sudderen tot de suiker is opgelost. Spuit er ongeveer 700-750 ml ketchup en ongeveer 2 eetlepels gele mosterd en een scheutje worchestersaus doorheen. Dit is de saus voor je gebakken bonen. Voeg nu het varkensvlees en de bonen toe. Ik gebruik een groot blik (1,5 kg) of 5 of 6 gewone blikjes "vlees-en-bonen' (varkensvlees en bonen). (giet het soepachtige deel in het blik) Voor een ander soort gebakken bonen kun je verschillende blikken van verschillende soorten bonen toevoegen (witte bonen, bruine bonen, rode bonen, limabonen: ik gebruik wat ik ooit heb) of maak bereid gedroogde bonen voor... die moeten vaak een nachtje weken en minstens een uur koken, dus houdt hier rekening mee! Nu om ze te koken. Ik heb ze 8 uur in een crockpot op laag gezet, ik heb ze een uur of zo op het fornuis op laag laten koken (vaak roerend om te voorkomen dat ze blijven plakken). Dan roer je alle ingrediënten in de braadpan zonder voorkoken en zet je de gietijzeren braadpan (met het deksel erop) in de oven op 90 graden celcius gedurende de nacht. Ik heb alle variaties van deze bonen als laatste redmiddel geprobeerd; allemaal vanwege mijn SHEness. Ook als ik bijvoorbeeld "geen varkensvlees en bonen" had. Ze zijn altijd goed uitgekomen en waren de hit van elke 4 juli-feestviering waar ik ze ooit naartoe heb gebracht. Gegrilde Zoete AardappelenGebruik voor uw avondeten zoveel zoete aardappelen als nodig isVerwarm de grill voor op ongeveer 180 graden (ongeveer medium op een gasgrill) Dit is ongeveer wanneer de kolen wit zijn op een houtskoolgrill. Leg de zoete aardappelen op het hoogste rooster. Draai elke 10 minuten een kwartslag. Controleer na 40 minuten op zachtheid. Als er nog steeds moeilijke plekken zijn, blijf dan elke 5 minuten draaien tot het gaar is. Serveer met boter en een beetje paprikapoeder (Opmerking van FlyLady's WebDude: ik hield niet van zoete aardappelen, maar toen ik ze eenmaal op deze manier had gedaan, vond ik ze geweldig. Probeer ze eens, je zult niet teleurgesteld zijn) Dit is van onze eigen Tom in de FlyShop !! Macaroni saladeDit recept is meer dan 10 jaar geleden ontstaan uit de achterkant van een mayonaisepot. Ik was op zoek naar een recept voor Macaronisalade en Aardappelsalade waar geen zoete augurken in zaten. Ik kwam deze tegen en heb hem aangepast aan ons gezin. We vinden dit geweldig en hopen dat je er ook van geniet! (Ik maak dit nu met Mayo met verlaagd vetgehalte en het smaakt net zo goed, heb het niet naar het vetvrije niveau kunnen brengen!)
**** Toen ik dit voor het eerst maakte, gebruikte ik een doos Macaroni en kon ik niet begrijpen waarom de dressing die ik had gemaakt de macaroni niet goed leek te bedekken, het was alsof er niet genoeg was. LOL! Ik ontdekte waarom, de meeste dozen Macaroni worden verkocht in dozen van 500 gram en niet in dozen van 230 gram. Ik had 500 gram gemaakt en geen 8 ounce (230 gram)! Dus wanneer ik dit maak, gebruik ik ofwel de helft van een doos van een pond of ik gebruik gewoon de hele doos en verdubbel de rest van de ingrediënten. Onthoud gewoon dat een pond elleboogmacaroni veel is als het gekookt is! Ik gebruik de 8 ounce-versie (230 gram) als ik hem gewoon voor de directe familie thuis maak. Als ik een bijeenkomst heb of dit naar een "pot luck" breng, gebruik ik de volle doos en verdubbel ik de ingrediënten. Opmerking: Ja, ik weet het, dit recept is eigenlijk voor de zomer, maar het is zo lekker dat je je gezin midden in de winter wilt verrassen met een zomerse traktatie. En als je in Australië of Nieuw-Zeeland woont, is dit recept natuurlijk precies goed voor deze tijd van het jaar! Oven Gebakken FrietjesDit is een recept dat afkomstig is uit een krantenrubriek voor mannen. Dit zijn een geweldige vervanger voor gefrituurde aardappelen.
Dit recept is van onze eigen Tom die de Fly Shop runt !! (vertaald van) FlyLady http://www.flylady.net/d/br/author/leanne-ely/ |