FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Accentueer het positieve

door FlyLady

Lieve vrienden

Overal is slecht nieuws. We zien het op tv, we horen het op de radio, we lezen het in de krant, we krijgen het per e-mail, op Facebook en we horen het van vrienden en familie. Onze kostbare geest wordt gebombardeerd met deze negativiteit. Negativiteit is gewoon een andere vorm van rommel. We kunnen geen rommel organiseren; we moeten er vanaf.

Dit slechte nieuws is een kanker. Het geeft ons een slecht gevoel. Dat nare gevoel stroomt door je heen naar je familie. Kinderen zijn intuïtief. Ze weten wanneer je van streek bent en dat weten je dieren ook. We zijn heel eerlijke mensen en als we onze gevoelens proberen te verbergen, wordt het alleen maar erger. Onze familie ziet zo door ons heen.

Die kanker vreet aan onze persoonlijkheden. We beginnen ons wanhopig en hopeloos te voelen. De mensen die het meest aan dit gevoel lijden, zijn de mensen die je dierbaar zijn. Dit verdriet doet mijn kinderen pijn. Ik wil je gewoon beschermen tegen deze gemeenheid en negativiteit, zodat je een plek van vrede in je huis kunt creëren.

We hebben het in onze e-mails gezien. Mensen hebben onaardige dingen gezegd in onze e-mails. Voor elke slechte e-mail heb ik mezelf afgevraagd; hoe kan ik ze helpen? Wat zegt dit mij? Wat kan ik leren van hun tirade? Ik zie mensen die bang en in paniek zijn. Ze weten niet waar ze zich moeten wenden, omdat elke plaats hen meer slecht nieuws geeft! Ja, we leven in economisch moeilijke tijden, maar dat komt door het gebrek aan vertrouwen. Dat gebrek aan vertrouwen komt van de voortdurende watermarteling van meer slecht nieuws. Zelfs als er goed nieuws is, wordt het met een negatieve draai naar beneden gespeeld.

We zijn verslagen door het slechte nieuws. We hebben hoop nodig! We snakken allemaal naar goed nieuws! Ik heb misschien geen tv-zender of krant, maar ik heb wel een brein, tien vingers en een grote mond. Ik kan doen wat ik kan met wat ik heb en ik kan het vanuit mijn eigen stoel.

We gaan het positieve accentueren, het negatieve elimineren! En ik heb je hulp nodig! Laten we een paar grappige video's, grappige films, grappige tv-shows, positieve citaten en goed nieuws vinden om te delen met onze FlyBabies. We bouwen een sectie op onze Facebook-pagina. Stuur jouw favoriete Goed Nieuws items naar Funtestic.fanatic@gmail.com met GOED NIEUWS in de onderwerp regel.!

Ik heb een speciale video voor jullie om te bekijken!We gaan het positieve accentueren!

FlyLady