FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Een recept voor taart

door FlyLady

Lieve vrienden

In het verleden is ons verteld over een paarse soep die FlyLady Soup heette? Het is gemaakt met zwarte bonen die er paars uitzien. Wist je dat je ook een taart hebt! Ik zie het graag als Taart van rust!

We beginnen allemaal elke dag met een hele taart om de onze te noemen. Overdag maken we de keuzes die onze stukjes taart van rust weggeven. Dit is een speciale taart die je zowel voedt als je ziel voedt. Ik ga je het recept voor deze taart geven!

Het begint met het verlangen om een ​​"Taart van rust" te hebben! Deze rust moet uit een hele taart komen. Dus hier komt mijn recept voor deze heerlijke taart.

Elke taart die ik ooit heb gemaakt heeft een korst. Deze taart heeft een bovenkorst en een onderkorst! Deze korst is gemaakt van de beste ingrediënten voor een geweldige basis. Dit zijn de gewoonten die je samenstelt om je routines te maken. We beginnen deze taart de avond voordat we hem willen met onze routine voor het slapengaan. Dit is de bodemkorst die onze taart van rust bij elkaar houdt.

Het duurt maar een paar minuten om deze korst te maken.

Leg je kleren klaar voor morgen
Check je agenda
Glans je gootsteen en ruim op na het eten
Een hotspot opruimen
Zet dingen in je lanceerplatform zodat je ze niet vergeet
Poets je tanden
Was je gezicht
Ga op een fatsoenlijk uur naar bed en slaap.

Deze korst is een genot om te maken als je denkt aan de vreugde die het je morgenochtend zal geven als je de rest van deze glorieuze taart van rust in elkaar zet. Dat alleen al is een grote stimulans. Er gaat niets boven de smaak van taart van rust!

De bovenste korst zullen we samenstellen als we 's ochtends voor het eerst opstaan. Het begint met een paar minuten voor de stroom van de rest van het gezin opstaan. Hierdoor kunt u zich in alle rust aankleden. Zie je hoe je je taart kunt hebben en ook kunt eten? De taart is nog niet eens gemaakt, maar je begint de smaak op je tong te voelen. De rest van je ochtendroutine van het controleren van je agenda, het aantrekken van je schoenen, kijken wat er op je agenda staat, je bed opmaken, ontbijten en een was beginnen, helpt om deze bovenste korst te laten passen met de onderste korst.

Nu moeten we de meest heerlijke vulling voor deze taart van rust samenstellen. Deze vulling is gemaakt van ons basisweekplan en omdat de ingrediënten elke dag direct beschikbaar zijn, beginnen we aan onze taart. Een wekelijkse zegen thuis, op de top van Berg Wasgoed blijven, onze maaltijden plannen, boodschappen doen, 15 minuten per keer onze rommel opruimen en tijd voor je nemen, zijn de ingrediënten die deze taart in onze mond doen smelten. Zonder hen is de korst erg moeilijk in elkaar te zetten.

Denk hierover na. Je kunt je kleding niet neerleggen als je geen schone was hebt. Je kunt 's ochtends niet iets voor het avondeten tevoorschijn halen als er geen plan is en je niet bent gaan winkelen. Deze vulling maakt deze taart van rust lekker.

Je gewoonten zorgen elke dag voor deze taart van rust. Je gebrek aan effectieve gewoonten maakt het onmogelijk om te gaan zitten en van deze taart te genieten. Je hebt de keuze om je taart te bouwen en ervan te genieten of om de ingrediënten weg te geven.

Als je taart eenmaal is gemaakt, heb je het vermogen om deze vrede met anderen te delen en voel je je niet beroofd. Deze taart is bestrooid met kristalsuiker, dat is je houding van liefde voor jou. Je hebt niet langer het gevoel dat iemand je taart steelt als je knoppen worden ingedrukt door familie of een simpele fout. Je merkt dat je geniet van de dag in plaats van bang te zijn voor wat komen gaat. Deze vredestaart wordt de voeding voor je lichaam en ziel. Het is een zegen voor ons allemaal en je hebt het met je eigen twee handen gemaakt!

Kun je deze taart van rust proeven?

FlyLady

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/br/author/flylady/