|
5 gereedschappen die iedere kok nodig heeftdoor Leanne Ely, CNCLieve vrienden, ![]() MessenJe hebt een koksmes nodig van 20 cm om te hakken en een klein schilmesje om te schillen. Het is niet nodig om een dure messenset te kopen als je net leert koken. Als je deze basis hebt, kun je bijna alles maken.SnijplankenPak twee snijplanken; één voor vlees en één voor andere items. Het maakt mij niet uit of ze van plastic, hout of bamboe zijn, maar je hebt wel een paar snijplanken nodig.Potten en pannenKoop een goede stevige 26 cm roestvrijstalen of gietijzeren koekenpan. Koop geen kookgerei met antiaanbaklaag, hoe klein uw budget ook is. Het is erg ongezond voor je.Je zou twee potten moeten hebben: een grote voor soep of pasta en een kleinere voor granen en groenten. Een (oven)bakplaat, een afgedekte braadpan en een braadslee van (ong) 28 cm x 23 cm helpen u bij het bereiden van een verscheidenheid aan items, van het braden van een kip tot het braden van kippenborsten. Hoewel ze niet per se in de categorie potten en pannen passen, heb je ook een set mengkommen nodig. gebruiksvoorwerpenJe hebt een blikopener, een dunschiller, een schuimspaan, een siliconen spatel, een paar houten lepels, droge en vloeibare maatbekers, maatlepels en een tang nodig.Deze basisitems zijn misschien genoeg om je voor onbepaalde tijd op de been te houden! Als je merkt dat je steeds meer van koken houdt, zul je waarschijnlijk dingen oppikken als een stoommandje, een slacentrifuge of een knoflookpers. Al deze items helpen om wat voorbereidend werk te besparen, maar het zijn eigenlijk gewoon gemaksartikelen. Je kunt groenten stomen zonder mandje, je kunt slablaadjes drogen met een theedoek en je kunt knoflook fijnhakken met een mes! Liefs, Leanne, jouw Dinner Diva (vertaald van) FlyLady http://www.flylady.net/d/br/author/leanne-ely/ |