FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ
Welkom op de FLY-site van FunTESTic (Nathalie Rooseboom de Vries).Deze site is gemaakt om de informatie van FlyLady.net in het Nederlands beschikbaar te maken. Het is dus NIET mijn eigen materiaal (daar waar dat wel het geval is, heb ik dat aangegeven).

Ochtend mijmering vandaag: Het geneesmiddel voor uitstelgedrag
Vraag FlyLady vandaag: Uitstellen, afleiding of nu doen? Ojee...


FLY-en heeft mij heel erg geholpen bij het organiseren van mijn gewone en financiële huishouden. Omdat ik er zo enthousiast over was deelde ik het webadres van FlyLady, maar niet iedereen bleek de Engelse taal machtig en daarom ben ik de site in het Nederlands gaan vertalen.

Zelf ben ik een fladderende FlyBaby (de benaming van iemand die de methodiek volgt) en ik ben verre van een expert op het gebied! Onder 'FunTESTic's' beschrijf ik mijn eigen invulling van de methode en ook op Facebook post ik regelmatig mijn vorderingen, maar ik heb ook de FunTESTic FlySite gemaakt, waar de berichten van FLyLady op gepost worden en waar je kunt reageren.

Deze 'site' maak ik zonder commerciële bedoelingen en op vrijwillige basis, ik heb toestemming gevraagd aan FlyLady om haar materiaal te mogen vertalen. Ik ben eind april 2015 begonnen met vertalen en er zijn nog veel pagina's en links die het (nog) niet doen, ik doe mijn best om zoveel mogelijk te vertalen, ook taal-en typefouten zitten er ongetwijfeld in grote getale in. Er kunnen geen rechten aan worden ontleent en mij geen plichten voor worden opgelegd. Wel heb ik - om enigzins in de kosten van hosting tegemoet te komen- reclames aangezet.

Je volgt of doet dingen omdat je ze zelf wilt, niet omdat ik of FlyLady ze je oplegt, een gezonde dosis gezond verstand is altijd een goede basis: kun je iets niet dan doe je ze niet => het is aan jou, maar zonder inspanning ook geen resultaat! Oja, je krijgt op de mails uit de verschillende missies, opdrachten etc., die je stuurt (meestal) geen reacties (doet ook FlyLady zelf niet tenzij het een vraag is oid), maar het geeft mij wel een goed gevoel / je doet mij er een groot plezier mee te weten dat ik deze pagina's niet voor niks vertaal :-)