FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Beginnen met FLY-en

Welkom! Goed dat je er bent en wilt starten met FLY-en!!!

Stap één: Teken in op de mailgroep en lees de welkomst brief

Er is een e-mail lijst die dagelijks herinneringen, e-mails van FlyLady, getuigenissen, missies en nog veel meer stuurt (ongeveer 10 - 12 per dag). Schrijf je in voor de e-mail groep! Als je je inschrijft, krijg je een welkomstbrief van FlyLady. => Let op: je schrijft je hier mee in op de Amerikaanse, originele mailgroep!!! Je kunt de tekst vertalen met translate.google.nl; het is dus NIET mijn e-mailgroep!!! Ben je die brief kwijt? Lees hem dan HIER.

Stap twee: Begin met de FLY-lessen

Geen idee waar je moet beginnen? Start met het lezen van de FLY lessen! Hier zijn er al een paar:
  • Glimmende Gootsteen [Shine your sink]: Dit is je eerste taak als 'FlyBaby' en ook DE basis van FlyLady. Het begint allemaal met een glimmende gootsteen!

  • Aankleden tot en MET je schoenen : FlyLady gelooft dat je je anders voelt en gedraagt als je jezelf helemaal aankleed tot en met (liefst geveterde) schoenen aan je voeten, zelfs wanneer je het huis niet verlaat. Het geeft je een gevoel van 'Gas en Gaan' Lees het stuk van FlyLady over waarom je jezelf elke dag moet aankleden tot en met je schoenen aan toe...

  • BabyStapjes : Zoals FlyLady zegt: "Je huis werd niet in één dag vuil en het wordt ook niet in één dag schoon"

  • 15 minuten Ont-rommelen per dag : Het principe van FlyLady is dat iedereen alles kan doen gedurende 15 minuten. Zet gewoon een timer en ontrommel voor die 15 minuten, stop wanneer de timer af gaat!

  • Regelmatig pauzes nemen : Schoonmaken hoeft geen marathon te zijn. Neem pauzes van 15 minuten nadat je een rondje ontrommeld hebt om je gedachten rust te gunnen en te kalmeren, maar ook om na te denken wat je hierna gaat doen.

  • FlyLady's 11 geboden : FlyLady heeft 11 geboden die je helpen FLY-en.

Stap drie: FlyLady's BabyStapjes voor Beginners

Ben je klaar om daar in te springen waar we zijn? FlyLady heeft wat initiële taken voor je eerste maand bij FlyLady. Start met deze BabyStapjes voor beginners. Je eerste stap is je gootsteen laten glimmen!

Stap vier: Bouw je eigen controle journaal

Het controle journaal is je eigen persoonlijke handleiding met lijstjes en om je routines in bij te houden. Je kunt een kant-en-klaar FlyLady control journaal kopen op de FlyShop, maar je kunt ook de stappen doorlezen om er zelf één te maken.

Stap vijf: Maak connectie(s) en sluit je aan!

FlyLady heeft een radio show (in het Engels) waar verschillende FlyLady vrienden tips en trucks geven. Je kunt FlyLady ook volgen op Twitter en op haar Facebook pagina, waar je ook in contact kunt komen met andere FlyBabies.