FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

FlyLady's Welkomstbrief

De volgende brief is de -*uiteraard nu vertaalde- welkomstbrief die wordt gestuurd naar nieuwe leden wanneer ze zich inschrijven voor de e-mail groep.

Welkom kostbaar nieuw lid,

FLYen betekent Finally Loving Yourself (vertaald: Eindelijk van jezelf houden). FlyLady wil dat jij krijgt wat zij ook heeft: gemoedsrust, trots zijn op het huishouden en een passie voor het leven.

FLYen werkt voor iedereen. Het maakt niet uit of je buitenshuis werkt, vanuit huis werkt, een huismoeder bent, gepensioneerd of wellicht een combinatie van iets. Je kunt FLYen.

FlyLady is er om je te helpen routines op te bouwen en om een basis weekschema te maken.

Het begint allemaal met het eerste babystapje. Een glimmende gootsteen. Ga door met het nemen van babystapjes en leer FLYen. Helemaal onderaan deze tekst, zie je linkjes naar alle 31 babystapjes.

FlyLady stuurt een dagelijkse mail genaamd 'Today's Flightplan' (dagelijks vluchtschema) (red: ik ga proberen die dagelijks vertaald te maken, maar het duurt nog even voor ik zo ver ben denk ik :-)). In deze mail staan een afvinklijstje, uitdagingen en een missie. Neem een paar minuten om hem te lezen.

Terwijl je jouw eerste babystapjes neemt, zul je ongetwijfeld vragen hebben over het jargon of de terminologie. Om te helpen deze te begrijpen, is er een FLY FAQ pagina.

FLyLady heeft het geluk dat ze FLY vrienden heeft die experts zijn op allerlei gebieden. Ieder van hen is gekozen om FlyLady te helpen jou te helpen. Je zult ze ontmoeten als je de verschillende stukken en getuigenissen leest.

Het is de hoop van FlyLady dat het je duidelijk wordt dat dit geen snelle, eenmalige oplossing is. Je moet ëën taak tegelijkertijd oppakken en die uitbouwen. Wat voor FlyLady prima werkt, kan moeten worden aangepast om voor jouw familie te werken. Er zijn echter altijd een paar dingen gelijk voor iedereen: je moet iedere dag opstaan en je aankleden, doe je ochtend- en avondroutines en houdt je keuken schoon en je gootsteen glimmend. Hiermee zegen je jezelf, je familie en je (t)huis.

JE KUNT DIT!!! FLY mee!!!

{{KNUFFEL}}

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/getting-started/flyladys-welcome-letter/

FlyLady heeft allerlei handige gereedschappen om schoon te maken in haar FlyShop. Deze producten kunnen je helpen met FLY-en.

Laten we beginnen met FlyLady's 31 babystapjes....