FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Terug naar school

door FlyLady

Voor kinderen:

Nu de zomer ten einde loopt en de schooltijd voor de deur staat, is het tijd voor ons om ons klaar te maken om onze kinderen en onszelf weer naar school te sturen. We hebben heel veel geweldige informatie om de overgang terug naar school voor iedereen gemakkelijker te maken. Lees hieronder het essay dat FlyLady schreef voor het Student Control Journal. Bekijk ook de onderstaande links voor enkele handige tips en hulpmiddelen om je te helpen het schooljaar door te vliegen!

Dit nieuwe schooljaar hoeft niet chaotisch te zijn als je een aantal van deze eenvoudige kleine dagelijkse routines gaat doen. Ik weet dat je alleen maar plezier wilt hebben. Dit is alles wat we willen. Ik ga je helpen een manier te vinden om je schoolwerk gedaan te krijgen en ook te spelen. Al het werk en geen spel maakt ons erg ongelukkig.

Het is ook niet leuk om onze ouders de hele tijd bij ons te hebben om ons huiswerk te maken, onze kamers schoon te maken en onze huishoudelijke taken te doen. We gaan deze dingen voor elkaar krijgen en het zal niet als werk voelen. Ik weet dat je me niet gelooft. Ik ga je de tools en technieken geven om dit allemaal te doen en tegelijkertijd plezier te hebben. Misschien leer je je ouders een paar dingen in het proces.

Voordat dit schooljaar voorbij is, heb je vaste gewoontes die je je hele leven bijblijven. Deze gewoonten zullen je helpen op te groeien tot wat je wilt zijn en niet wat iedereen denkt dat je zou moeten zijn.

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

FlyLady

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/back-to-school/