FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Doe het later; niet vandaag

door FlyLady

Lieve vrienden,

Hier is het weer; anti-uitstel dag! Wat heb je uitgesteld? Wanneer elke woensdag weer voorbij komt, is het tijd voor ons om te heroverwegen wat we hebben geweigerd te doen.

Alleen wie denk je dat dit ding gaat doen dat jou neerhaalt? Als je het wachten op iemand anders de reden is van je uitstel, dan wil ik dat je naar de martelaar in jezelf kijkt. We staan ​​erom bekend dat we wachten tot we de dingen niet langer kunnen uitstaan, om op te staan ​​en schoon te maken. We hoeven ons niet meer in te spannen. We hoeven alleen maar op te staan ​​en het te doen. Het zal niet lang duren als je jouw lichaam en geest in beweging zet.

Het moeilijkste voor ons is om te beginnen. Als we dat eenmaal hebben gedaan, duurt het niet zo lang als we onszelf ervan hebben overtuigd dat het zo zou zijn. Kun je zien hoe we onszelf toestonden in een andere virtuele realiteit te leven; dingen zijn veel moeilijker dan ze in werkelijkheid zijn in dat veranderde universum. Dit is onze manier om uitstel onze realiteit te laten overnemen. Het houdt ons opgesloten in rommel en CHAOS; allemaal omdat we geloven dat dingen langer duren dan ze in werkelijkheid doen.

Laten we teruggaan naar de echte wereld waar vaatwassers slechts vier minuten nodig hebben om uit te laden en uw bed twee minuten nodig heeft om op te maken. Dit is een leuke plek om te wonen! Wanneer we stoppen met leven in de virtuele realiteit van een zwaar leven, vinden we het veel gemakkelijker om onze dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Zojuist, terwijl ik aan de telefoon was, voltooi ik iets waar ik over uitstel; het vullen van mijn supplementencontainer met mijn dagelijkse doseringen vitamines en mineralen. Als ze niet direct beschikbaar zijn, vergeet ik ze in te nemen. Als ik ze niet neem; Ik begin me slecht te voelen. Het is in mijn voordeel om dit een keer per week te doen en niet te denken dat dit eeuwig gaat duren. Wat er gebeurt, is dat ik eraan denk om ze te pakken en naar mijn container te kijken en te zeggen dat ik dat later kan doen! Ik herinner me ze te nemen omdat ik een alarm heb ingesteld om me er dagelijks aan te herinneren.

Waarom zet ik mezelf op voor mislukking! Ik weet wel beter, maar in die virtual reality waar ik in een uitglijd, heb ik geen prioriteit! Wat heb je uitgesteld? Ik garandeer je dat het met jezelf te maken heeft. Ik wil dat je je timer instelt en gaat doen wat het ook is. Als je klaar bent met je uitgestelde zegen, stuur dan een email naar Funtestic.fanatic@gmail.com met IK DEED HET in de onderwerp regel. Vertel ons wat je hebt gedaan en hoe lang je erover hebt gedaan! Je zult je beter voelen als je dit uit je hoofd hebt.

FlyLady

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/br/author/flylady/