FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
FlyLessen
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Hoe maak ik mijn plintjes schoon?

door VraagFlyLady

Lieve FlyLady,

Heb jij een goede methode om plinten en tapijtranden af ​​te stoffen? Mijn stofzuiger komt niet op deze plekken en ze zien er altijd vies uit.

FlyBaby in Toronto
Beste FlyBaby in Toronto,

Sta alsjeblieft niet toe dat je perfectionisme verpest wat goed genoeg is. Met onze Wekelijkse Huiszegening doen we alleen de middelste stukken. Nu met onze gedetailleerde schoonmaak wanneer we elke week in een andere zone zijn; je kunt uw plinten en tapijtranden toevoegen aan jouw persoonlijke Gedetailleerde Reinigingslijst. Je hoeft ze misschien maar één keer per seizoen te doen.

Wat betreft een goede methode om te krijgen wat je stofzuiger mist; we hebben verschillende geweldige tools. Gebruik degene die het voor u het gemakkelijkst maakt. Ik gebruik graag mijn Rubba Sweepa. Het heeft een verstelbare handgreep en is geweldig om die stofkonijntjes op te tillen. Ik draai hem naar achteren om het ergste stof van de plinten zelf te krijgen. Als je kleine kinderen hebt; geef ze een rubba scrubba. Zij staan ​​dichter bij de vloer en helpen je graag verder.

Het afstoffen van de plinten is gemakkelijk als je eenmaal van het stof van jaren van verwaarlozing af bent met de Rubba Sweepa. Dan hoef je maar één keer per week in die zone die plinten te stofzuigen. Het duurt maar een minuut.

Je huis is niet in een dag vuil geworden en ook niet van de ene op de andere dag schoon. Het consequent volgen van onze zones zal u helpen om jouw huis in babystapjes schoon te maken. Je dagelijkse missie (in het vluchtplan) komt uit onze gedetailleerde schoonmaaklijst voor die zone. Mogelijk moet je jezelf aanpassen aan jouw kamer. Ik heb geprobeerd aan alles te denken wat gedaan moet worden, maar we hebben geen tapijt in huis.

Zet een leuk muziekje op en geniet van het proces!

FlyLady

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/br/author/ask-flylady/