FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
Uitdaging
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Controle Journaal, stap 14: Maand-tabbladen

Dit is het deel waar je jouw kalender bewaard met jaarlijkse (terugkerende) evenementen. Eerst stop je maandtabbladen in je journaal. Dan, op iedere eerste OF laatste dag van de maand, hier wil ik dat je nadenkt over de verjaardagen, jubilea en andere feestelijke momenten waarvoor je kaarten en/of geschenken wilt sturen gedurende de volgende weken. Schrijf ze op een blad voor iedere maand. Doe dit maar één maand per keer. Er is geen noodzaak dit voor alle maanden in één keer te doen. Zet de kaarten en geschenkjes die je wilt kopen voor deze maand op je boodschappenlijst. Vergeet de postzegels niet!

Als je door de tabbladen heen gaat, plan je seizoensgebonden klusjes die je iedere maand moet doen. Je kunt ook de maandelijkse FlyLady gewoonte op de hoek van een blad neerzetten om je te helpen herinneren welke gewoonte je die maand aan werkt.

Wanneer je begint met deze gewoonten zul je écht jouw vleugels om te FLY-en ontvouwen! Je hebt namelijk tonnen schuldgevoel wanneer je iemands verjaardag of een jubileum van een vriend vergeet. Dit helpt je dat schuldgevoel te voorkomen door van te voren te plannen!

Als je maandtabbladen in je controlejournaal hebt opgenomen, ben je klaar voor stap 15...

Terug naar 'FLYles over het maken van het controle journaal'

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/getting-started/flying-lessons/control-journal/step-14/