FunTESTic's FLY-site

Home
FLY-en?
Start FLYen
Uitdaging
Downloads
Ochtend Mijmering
Vraag FlyLady
DinnerDiva
FunTestic's
Begrippen & FAQ

Controle Journaal, stap 6: Gedetailleerde schoonmaaklijsten voor de zones

Er zijn vijf zones in het FlyLady systeem. Als je eenmaal een zone hebt ontrommeld, ben klaar om die zone gedetailleerd schoon te maken. Weet je niet wat een zone is? Lees dan de les over zones. Zoek ook op de zonepagina wat de zone is van deze week.
De opdracht nu voor je controlejournaal is om de zone op te zoeken van deze week en het bijbehorende gedetailleerde schoonmaaklijstje te vinden. Print dit lijstje uit voor in je controlejournaal en plaats het in de sectie voor 'Zones'. De zone veranderd iedere week. Print ook de lijstjes voor de andere zones uit. Je hebt nu als het goed is vijf lijstjes; voor iedere zone één.

Maak je niet druk als je nog niet klaar bent voor gedetailleerd schoonmaken. Print het lijstje gewoon uit en neem hem op in je journaal. Als je er klaar voor bent heb je alvast een lijstje. BabyStapjes!!!

FunTESTic's aanvulling: Ik heb in het downloadgedeelte mijn eigen lijstjes opgenomen. Deze zijn om te printen op stickervellen en kunnen als je ze uitknipt in je agenda geplakt worden bij de week van de betreffende zone. Je agenda wordt dan net zo goed een soort controlejournaal. Samen met de Cozi kalender is dit - voor mij- de ideale combi.

Als je je gedetailleerde schoonmaaklijsten in je controlejournaal hebt opgenomen, ben je klaar voor stap 7...

Terug naar 'FLYles over het maken van het controle journaal'

(vertaald van) FlyLady
http://www.flylady.net/d/getting-started/flying-lessons/control-journal/step-6/